LEKTORIRANJE

Pri nas izkušeni in natančni lektorji poskrbijo za razumljivo in jezikovno brezhibno besedilo, ki učinkovito doseže svoj namen.

Povečajte ugled moje znanke z brezhibnim sporočajem

Ste opazili, da nekaj ni prav?

Ne pripomore ravno k temu, da bi takim storitvam zaupali, kajne. Ali verjeli v naše strokovno znanje. Napako smo naredili namenoma. In če ste jo opazili takoj, ste verjetno med tistimi, ki razumete, da vaša besedila govorijo namesto vas. Pogosto so prvi stik strank z vašim podjetjem ali organizacijo, z vašo znamko.

Brezhibna besedila sporočajo, da vam ljudje lahko zaupajo

V Jezikovni zadrugi Soglasnik izkušeni in natančni lektorji poskrbijo za razumljivo in jezikovno brezhibno besedilo, ki učinkovito doseže svoj namen.

Naj vas kot resno organizacijo prepoznajo tudi partnerji in naročniki iz tujine

Za lektoriranje slovenskih besedil so zadolženi naši slovenisti. Lekture besedil v tujih jezikih pa opravljajo materni govorci posameznega jezika, ki so po izobrazbi jezikoslovci. Tako vam lahko lekturo v tujem jeziku zagotovimo za skoraj vse svetovne jezike.

Naročniki nam zaupajo, ker:

– SMO STROKOVNI

– STORITVE PRILAGODIMO VAŠIM POTREBAM

– SKRBIMO ZA POŠTENO PLAČILO NAŠIH SODELAVCEV IN SODELAVK

– SKRBIMO ZA LOKALNO OKOLJE

Specializirani smo za tiskane izdaje in publikacije, ki so namenjene strokovnim temam in promociji. Brez težav pa pregledamo tudi besedila na spletu, poslovna pisma in PR-sporočila. Blizu so nam zlasti sledeča področja:

– medicina,
– kultura in gledališče,
– družboslovna in humanistična besedila,
– finančna in računovodska besedila,
– pravna besedila.

Podprite pošteno in transparentno poslovanje

V Soglasniku se trudimo za čim bolj pošten in transparenten način poslovanja za vse udeležence. Tako gre večina zaslužka (več kot 60 %) tistemu, ki delo dejansko opravi. Prav tako se trudimo vzpostavljati prijazno delovno okolje, ki povezuje, motivira in je odprto za vse.

Stopite v stik z nami. Skupaj se bomo pogovorili o vašem prevodnem projektu in pričakovanjih. Posvet je povsem brezplačen.

Ne marate obrazcev?

Pišite nam na info@soglasnik.si ali nas pokličite na +386 64 222 744.

ZAUPAJO NAM

Prevajanje

Vsaka strokovna literatura ima svoje jezikovne zakonitosti: terminologijo, upovedovanje, argumentacijo, tehnične posebnosti. Pravna besedila potrebujejo lektorje s pretanjenim občutkom za iskanje ravnotežja med blagozvočnostjo in strokovnostjo izraza, saj si avtorji, uredniki in izdajatelji zaradi sistemske narave prava želimo izdelka, ki bo tehnično brezhiben ter hkrati razumljiv za nespecializirano bralstvo. Pri Jezikovni zadrugi Soglasnik se tega izziva ne ustrašijo – z izkušenimi in jezikoslovno izobraženimi lektorji vedno znova zagotovijo visoko raven storitve.

Uradni list RS

Hvala za vaše sporočilo! Vam karseda hitro odgovorimo.

Med tem se lahko prijavite še na prejemanje novičk iz sveta jezikov:

Tu pa tam želim prejeti super zanimive novičke iz sveta jezikov.