Prevajanje

···

Kakovostni prevodi so konkurenčna prednost

Verjetno si želite, da bi drugi v vas prepoznali strokovnost, zanesljivost in verodostojnost, zato se je dobro predstaviti s kakovostnimi in prepričljivimi vsebinami. To pa velja tudi za prevode, ki jih uporabljate. K vašemu uspehu lahko prispevamo le tako, da se zavežemo h kakovosti. Vse članice in člani Jezikovne zadruge Soglasnik si prizadevamo za zagotavljanje prevajalskih storitev na najvišji ravni, kar je bil tudi eden glavnih razlogov za ustanovitev Jezikovne zadruge Soglasnik. Odlični prevodi so naložba – zaupajte jo najboljšim.

Ponujamo širok nabor prevajalskih storitev

Prevajamo domala vse jezikovne kombinacije in vse vrste besedil. Naše osrednje vodilo je kakovost, prioriteta pa 100-odstotno zadovoljni naročniki. Poleg članic in članov Soglasnik združuje tudi izjemne zunanje jezikovne strokovnjake, s katerimi lahko zagotovimo celovite prevajalske storitve v vseh jezikovnih kombinacijah.

Različna besedila terjajo različne pristope

Besedila se razlikujejo v slogu, namembnosti in terminologiji, zato tipski pristop k prevajanju različnih vrst besedil ni priporočljiv. Vsako besedilo obravnavamo posebej in ga dodelimo ustrezno specializiranemu prevajalcu, pri tem pa v največji meri upoštevamo vaše usmeritve in morebitna želje.

Preprost postopek za odličen rezultat

Postopek naročanja je za naše stranke preprost in hiter. Pošljite nam besedilo z morebitnimi opombami in želeni rok oddaje. Vaše besedilo bo najprej pregledal vodja projekta in določil ustreznega prevajalca. Ko bo slednji končal delo, bomo prevod poslali v lekturo maternemu govorcu ciljnega jezika prevoda, nato bo končno besedilo ponovno pregledal vodja projekta. Ta vam bo tako poslal kakovosten prevod, ki ga boste ponosno predstavili svojim bralcem.