ČAS JE ZA FRANCOŠČINO!

···

V dvoje je lepše – in do 40 % ugodneje!

Pri učenju v dvoje si delite prijetno druženje, znanje in stroške. Cena za spletni tečaj v dvoje že za 14,30 €/šolsko uro na osebo!
Za spletni jezikovni tečaj se lahko odločita skupaj s prijateljico, sodelavcem ali izbranko.

Učenje jezikov iz udobja vašega doma

 Začnete takoj – s spletnim tečajem lahko začnete kadarkoli.
 Učenje od doma – za učenje potrebujete računalnik, spletno povezavo in aplikacijo Skype.
 Cenovno ugodno – spletni tečaj je cenovno ugodnejši od običajnega individualnega tečaja v živo.
 Prilagojen urnik in učni program – tečaj je prilagojen vašim potrebam in željam.

"A se da probat"?

Če nimate izkušenj z online tečaji, vam omogočamo brezplačen preizkus. Kontaktirajte nas na telefonsko številko 064 222 744 ali prek e-pošte info@soglasnik.si.  

Dogovorili se bomo za krajšo demonstrativno uro. Tako boste dobili občutek, kako spletni tečaji potekajo, in ugotovili, ali vam tak način učenja ustreza.

Preizkus je popolnoma neobvezujoč in brezplačen.

Kdo bo moj učitelj ali učiteljica?

V Soglasniku poučujemo izkušeni učitelji in učiteljice tujih jezikov in slovenščine. Vsi smo izobraženi jezikoslovci in imamo za sabo več let izkušenj iz poučevanja tako odraslih kot otrok. Poleg formalne izobrazbe se stalno dodatno izobražujemo tako doma kot v tujini, z obiskom seminarjev in mednarodnih konferenc.
 
V Soglasniku poučujemo angleščino, nemščino, španščino, hrvaščino, srbščino, ruščino, francoščino, italijanščino, kot tudi portugalščino, nizozemščino, turščino in druge jezike.
 
Učitelji in učiteljice v Soglasniku velik poudarek namenimo konverzaciji, učne vsebine pa vedno prilagodimo vašim željam in potrebam.
 
Verjamemo, da je učenje lahko zanimivo in zabavno. Zato na tečajih uporabljamo sodobna gradiva, učenje pa poteka tudi prek pop kulture: filma, glasbe, stripov, serij in spoznavanja aktualnega dogajanja v družbi ter kulturi jezika, ki ga poučujemo.

Ponudba paketov

Individualni spletni tečaj

10 ur na stopnjah A1 - B1
305 €
30 ur na stopnjah A1 - B1
869 €
60 ur na stopnjah A1 - B1
1647 €

Spletni tečaj v paru

10 ur na stopnjah A1 - B1
183 €
30 ur na stopnjah A1 - B1
521 €
60 ur na stopnjah A1 - B1
988 €

Cene spletnih jezikovnih tečajev so odvisne od vrste in stopnje tečaja ter števila zakupljenih ur. Vse cene vključujejo DDV. Možno je tudi plačilo na več obrokov.


Vrste spletnih tečajev v Soglasniku

Spletni tečaj je primeren tako za tiste, ki želite osvežiti konverzacijo v nemškem jeziku, usvojiti poslovno hrvaščino ali se želite spoprijeti s španščino. Nudimo namreč spletne jezikovne tečaje na različnih stopnjah. Prav tako lahko izbirate med klasičnimi, poslovnimi ali konverzacijskimi spletnimi jezikovnimi tečaji za vse jezike.

Za tujce smo pripravili tudi večstopenjske tečaje slovenskega jezika, od njegovih osnov, preprostih pogovornih struktur do popolnega obvladovanja najpomembnejših jezikovnih prvin slovenščine v zasebnem in poslovnem svetu.

Več o spletnih jezikovnih tečajih

Spletni jezikovni tečaji so odlična izbira za tiste, ki se radi izobražujete iz udobnega objema svojega doma. Spletni način učenja je zelo podoben individualnemu tečaju, le da si prihranite vožnjo do učilnice, tečaj pa je še bolj prilagojen vašemu načinu in tempu učenja.
 
Pri spletnem tečaju tako niste vezani na določen prostor (lahko ste doma, v svoji hotelski sobi na mednarodni konferenci ali pa na delovnem dopustu v tujini). Pripravite si najljubšo skodelico čaja ali kave ter se z učiteljem dobita kar na Skypu.
 
Vsi tečaji sledijo stopnjam Skupnega evropskega referenčnega okvirja za jezike – CEFR.

Kontaktirajte nas!