Čas je za nov jezik!

···

INDIVIDUALNO UČENJE

Individualni tečaji so odlična izbira za vse, ki nimate veliko časa. Učenje v celoti prilagodimo vašim ciljem in vašemu ritmu.

Individualno učenje z našimi predavatelji vam omogoča hitro napredovanje, poleg tega pa se lahko posvetite izbranim temam, ki jih najbolj potrebujete.

Lahko se odločite tudi za učenje v paru.

SPLETNI JEZIKOVNI TEČAJI

Spletni jezikovni tečaji so odlična izbira za tiste, ki se radi izobražujete kar iz udobnega objema vašega doma. Učenje prilagodimo vašemu tempu in potrebam.

Izberite termin, ki vam ustreza, in usvajanje novega jezika se lahko začne. Učite se lahko kjerkoli, potrebujete le računalnik in internetno povezavo.

Ste tik pred pomembnim mednarodnim dogodkom?

Zakupite spletni jezikovni tečaj in obnovite svoje znanje tujega jezika!

SKUPINSKI JEZIKOVNI TEČAJI

Jezikovne tečaje v Soglasniku odlikujejo majhne skupine, sproščeno vzdušje in izkušeni predavatelji. Velik poudarek je na govoru oziroma konverzaciji. Zaradi majhnosti skupin se predavatelji in predavateljice zlahka posvetijo vsem tečajnikom, usvajanje znanja pa poteka hitreje in učinkoviteje. Ob skodelici kave ali čaja in v spremstvu navdihujočih učiteljev.

Izbirate lahko med splošnimi, intenzivnimi, popotniškimi tečaji ter pripravami na mednarodne izpite.

Skupinski tečaji se začnejo septembra, decembra in marca. V poletnem času organiziramo intenzivne tečaje.

30-urni tečaj za samo 249 €

Tečaj vključuje organizacijo in izvedbo tečaja, uvrstitveni test, preizkus znanja ob koncu tečaja, dodatno učno gradivo. Učbeniki niso vključeni v ceno tečaja.

Po končanem tečaju dobite potrdilo o udeležbi.

Sprejeli vas bomo izkušeni in prijazni predavatelji ter vas uvedli v svet tujega jezika po vaši izbiri.

POSLOVNI TEČAJI

Brez znanja tujih jezikov v poslovnem svetu danes skorajda ne gre več. V Jezikovni zadrugi Soglasnik vam zato želimo priskočiti na pomoč. Naši izkušeni predavatelji so za vas pripravili programe jezikovnih tečajev, ki so prilagojeni rabi jezika v poslovnem okolju. Tečaje lahko izvajamo v naših prostorih ali v vašem podjetju. Vsak tečaj pa oblikujemo posebej glede na področje, s katerim se ukvarjate vi in vaši poslovni partnerji.


Tu pa tam želim prejeti super zanimive novičke iz sveta jezikov.