About

···

Fable daycare, preschool, and kindergarten

Come with us, we also teach children about the basic values of human beings as honesty, kindness, generosity, courage, freedom, equality and respect. Learn to celebrate diversity in a spirit of understanding and tolerance and develop a positive regard and awareness of other people. They are taught the values and responsibilities needed to become active members of the community…

Playing Science

90%

Arts And Craft

95%

Creative Writing

93%
98

Graduates

30

Certified Teachers

7

Student Campuses

5959

Students

GET 100s OF ONLINE COURSES FOR FREE

REGISTER NOW

Create Your Free Account Now !

[contact-form-7 404 "Ni najden"]

Upcoming events

···

Upcoming Educational Events for your future career.

Testimonials

···

How real people said about Education

Naše sodelovanje z Jezikovno zadrugo Soglasnik je že od samega začetka nad vsemi pričakovanji. Prevode vselej dobimo v dogovorjenem roku (ali še celo prej!), prevodi so kvalitetni in profesionalni. Prevajalci vedno z iskrenim zanimanjem pristopajo k našim besedilom in so pripravljeni sodelovati, kadar morda nastopi kakšna preveč strokovna in specifična tematika. Za nameček pa nas prepriča tudi filozofija pravičnega plačevanja vsem – od posrednikov do izvajalcev, ki jo Jezikovna zadruga Solgasnik uspešno prakticira že od vsega začetka. Soglasno priporočamo.

Lutkovno gledališče Ljubljana

Zelo pomembno se nam zdi, da so naši dogodki dostopni tudi za tiste, ki slabše razumejo angleško, zato, če je le mogoče, poskrbimo za prevod. Prav tako si želimo, da naši tuji gostje razumejo razpravo med slovenskimi udeleženci, saj je le tako izmenjava znanja in izkušenj zares učinkovita. Pri tem uspešno sodelujemo z Jezikovno zadrugo Soglasnik, ki zagotavlja profesionalno tolmačenje in nas podpira pri organizaciji kakovostnih mednarodnih dogodkov.

IPoP

Mednarodnih konferenc s področja socialne ekonomije, ki jih redno organiziramo v Mariboru, si brez Soglasnika sploh ne moremo več predstavljati. Vedno znova se izkažejo kot zanesljivi in strokovni. Še posebno pa smo ponosni, da lahko sodelujemo s skupino prevajalcev in tolmačev, ki so organizirani kot zadruga.

Združenje CAAP, so. p.

Jezikovno zadrugo Soglasnik smo najeli za simultano tolmačenje angleščina–slovenščina in obratno na strokovnemu kongresu podjetja, s katerim smo obeležili 70. obletnico delovanja. Kljub zahtevni vsebini kongresa in zelo kratkemu času za pripravo sta tolmački odlično opravili svoje delo. Vsekakor priporočamo!

Koto

Velenjski grad, v katerem domuje naš muzej, večkrat gosti tudi poročne obrede. Dandanes ni tako redko, da mladoporočenca nimata skupnega maternega jezika. Tako mora pri sklenitvi zakonske zveze s pooblaščencem in matičarjem sodelovati tudi tolmač. Ker je vsaka poroka edinstven dogodek, je še kako pomembno, da tolmač svoje delo dobro opravi in da z njim ne le zadosti potrebam in predpisom, ampak obred sooblikuje in prispeva k slovesnosti. Moje dosedanje izkušnje s tolmači na porokah in tudi ob drugih priložnostih so bile zelo raznolike. Žal moram reči, da le redkokdaj tako dobre kakor s sodelavci Soglasnika. Rade volje jih priporočim!

Muzej Velenje

our blogs

···

Education news all over the world.

1. decembra, 2018

KAJ MI BO RUŠČINA?

Zakaj se je pametno (na)učiti ruščine? Ruščina ni samo najbolj razširjen slovanski jezik, ampak tudi najbolj razširjen jezik...

1. decembra, 2018

PET DOBRIH RAZLOGOV ZA UČENJE TUJIH JEZIKOV

Več jezikov znaš, več veljaš. Ste se kdaj vprašali, od kod ta rek? Predstavljamo vam pet dobrih razlogov...

You want to know more information?
Send us a mail!

[mc4wp_form id="51"]